Många vägar leder till Rom

Genom livet har jag mött många sorters människor och lärt mig en del om hur människor fungerar och hur de tänker. Jag har arbetat med många saker och för att bara nämna några så har jag arbetat som affärsbiträde, försäljare, fotoassistent, trafikinformatör och informatör. Även om jobben har varit många och skiftande så har alla jobb haft en sak gemensamt – kommunikation på ett eller annat sätt.

Alla människor är olika och intressen och smaker skiftar, så hur ska jag nå fram? Även om jag inte alltid tänkt på målgrupp och budskap så har jag alltid haft det i  bakhuvudet, oavsett arbete. För att nå fram så måste man självklart lyssna och lära. Kunskap om hur människor fungerar är ovärderligt och genom att vara lyhörd, nyfiken och inte sitta på några höga hästar kan du lära dig oändligt.

Tittar jag i bakspegeln kan jag nog säga att all erfarenhet jag har samlat på mig genom åren har banat väg för där jag står idag, jag har rätt utrustning i bagaget.

This entry was posted in Om mig. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *