Framåt – ett steg i taget

Distanskursen Copywriting 1, som jag gick under hösten 2009 på Berghs School of Communication, är den roligaste kursen jag gått hittills. Kursen gav mig en nytändning i mitt yrkesliv. Det gick nämligen upp ett ljus för mig, nu visste jag att jag ville arbeta med kreativt skrivande.

Innan jag gick kursen hade jag stått och stampat och visste inte vilken väg jag skulle gå. Nu fick mitt självförtroende en skjuts uppåt genom att jag fick bekräftelse på att jag kunde det här med att skriva, det var inte bara något jag hade fått för mig.

I vår vill jag lära mig mer och försöka mig på en karriär i en för mig ny bransch. Därför är det dags att ta ett ytterligare steg framåt på vägen jag valt, på lördag börjar nämligen fortsättningskursen ”Copywriting 2”på Berghs.

This entry was posted in Copywriting and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *