Kom och köp begagnad gröt

Igår kväll lämnade jag in min pressrelease som vi hade för uppgift att skriva förra veckan. Nu väntar en stressig vecka, jag ska hinna med mycket förutom skolan men men, det är inte så långt kvar nu. Det känns nästan som om varje uppgift har varit den svåraste hittills men jag har verkligen lärt mig mycket och jag har växt som copy under våren.

Nu är det dags att växa ännu mer, jag ska få prova på ännu en copychanger! Denna vecka ska jag kasta mig över radioreklam. Veckans uppgift är nämligen att skriva tre radiospottar á 50 sekunder för vår mjölkuppgift (mjölkuppgiften började med att vi skulle skriva en kreativ brief och har sedan byggts på efterhand). Under kommande vecka kommer jag alltså att lyssna mycket på radio, titta på min kreativa brief och min målgruppsanalys för att se vad jag kan komma på för något spännande. Det första jag får göra är att sätta på radion och lyssna på gammal hederlig radio (läs radioreklam).

 

This entry was posted in Copywriting and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *