Hej från hängmattan

Jag äter och njuter – en sommar utan röda bär vore ingen sommar.

Tittar bara in och säger att jag lever och att bloggen kommer fortsätta att leva, ifall du trodde något annat. Tystnaden här på bloggen betyder nämligen inte att jag slutat blogga, bara att jag har tagit lite datorledigt och njuter av den svenska sommaren.

Men det är inte bara vila och ligga i hängmattan här inte, hjärnan får också mat. Jag läser böcker om sociala medier, sökmotorpotimering och lite annat smått och gott i hängmattan.

Även den kreativa sidan får sitt. Med min nya kamera (Canon Eos 600D), som jag håller på att lära mig, blir det en del turer både till skog och stad för att flanera och fotografera. Å denna härliga sommar!

This entry was posted in Smått&gott and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *