The Hindenburg of social media

Flygbolaget Quantas hade dålig tajming när de startade en tävling på twitter #QantasLuxury, kort efter att en lönekonflikt strandat. Konflikten fick under en tid hela flygflottan att stå på marken och flygpassagerarna strandade.

Som alla vet sprider sig ett dåligt rykte som ringar på vatten och istället för att hylla deras services förlöjligas och hånas den av twitteranvändarna. Det går nu också att hitta en Youtube parodi där man liknar Quantas med Hitler.

Quantas kampanj kallas nu av många”the Hindenburg of social media”. Du kan läsa mer om twitterkatastrofen på bland annat  DN, ABC news och The Sidney Morning Herald.

This entry was posted in Sociala medier, Varumärke and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *