Sista dagen på Webcoast

Idag är det sista dagen på Webcoast och mina förväntningar är överträffade. Det har varit ett otroligt tillfälle att träffa många intressanta människor och jag har fått chansen att lära mig mycket.

En intressant session var debatten mellan Depeed och Brit Stakston om twitterlistor. Det må vara så att de som har topplaceringar på listor kan vara intressanta eller roliga att följa men vad säger egentligen en listplacering om deras makt? Hur påverkar de mediebilden och samhället? Är en topplacerad twittrares åsikter mer värda än en twittrare som har två följare? Eller är det inte så är alla människor i grund och botten lika värda och därmed allas röst lika värd?

Du kommer att hitta denna debatt och många andra intressanta sessions från Webcoast på Bambuser.

På Webcoast har man också möjligheten att vinna priser. Bland annat kan man tävla om  en utbildnincgscheck från IHM värd 25 000 kr. Med Binero kan man vinna en surfbräda med tillhörande lektion. Så: jag är med och tävlar om Bineros grymma “surfplatta”.

This entry was posted in Okategoriserade, Sociala medier and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *