Författardrömmar?

Om du som jag och många andra svenskar drömmar om att ge ut en bok ska du ta och läsa Kristina Svenssons blogg. I bloggen bjuder hon frikostigt på tips för hur du ska gå till väga från Bokidé till bok”.  Kristina har själv gett ut sin bok Jakten på den perfekta puben på eget förlag och sitter nu och filar på sin andra.

Mina tankar går i spinn och jag fullkomligt exploderar av idéer när jag träffa människor som Kristina. Efter Webcoast, där jag träffade Kristina, blev jag inspirerad att sätta mig med en av mina egna bokidéer. Jag har ju redan en bra story med en början, en mitten och ett slut. Så nu gäller det bara att bygga karaktärerna och fylla ut händelseförloppet. Vi får se vad jag gör med den sedan. Kanske blir det en skrivbordsprodukt som bara kommer att läsas av mig och min man eller så gör jag som Kristina – ger ut den.

This entry was posted in Kreativitet, Okategoriserade, Tips and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Författardrömmar?

  1. Kristina says:

    Å, tack tack! Roligt att du ville vara med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *