Följ mig!

Jag har fastnat för Twitter och jag har svårt att låta bli att titta på flödet och se vad som diskuteras just nu. Det känns som om jag är en del i en stor gemenskap och jag är en av de första som får veta saker när saker inträffar.

Jag har också möjligheten att interagera med människor som jag kanske aldrig hade träffa i verkliga livet. På Twitter kan jag välja att följa vem jag vill. Fotografer från olika kontinenter som frikostigt delar med sig av sina kunskaper och bildidéer och människor som jobbar med kommunikation som delar med sig av det senaste inom sina områden. Twitter är som ett stort godisburk med kunskap och jag kan själv välja vad jag vill ha! Det var till exempel genom Twitter som jag började med Fotosöndag (ett fotouppdrag i veckan som jag publicerar på Flickr och sedan bloggar om på naraogat.se). På Webcoast förra månaden fick jag också chansen luncha med några av mina twittervänner från Fotosöndag.

Tills helt nyligen använde jag båda mina twitterkonton men det senaste har jag mest använt: @naraogat. Nu lutar det mot att jag enbart kommer att använda det kontot i fortsättningen. I morse hade jag 91 följare på @naraogat, undrar om det är möjligt att få 100 innan veckan är slut?

This entry was posted in Fotografering, Om mig, Sociala medier and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *