”Hösten” är här och snart även den nya IKEA-katalogen

Regnet öser ned utanför fönstret och mannen har påbörjat sin första arbetsdag efter semestern. Hade gärna själv åkt i väg i morse, saknar verkligen jobbsnack och arbetskamrater. Men fram tills jag landat mig ett nytt jobb fortsätter jag med renoveringen här hemma.

På tal om renoveringar. Vid en renovering kan man ju inte låta bli att fundera över hur man ska inreda sina nya rum. Och då jag själv kikar in på IKEA lite då och då för att få inspiration hoppas jag att nedanstående snart även kommer den svenska marknaden till godo (konceptet verkar tyvärr gälla enbart för USA). IKEA släpper nämligen, i samband med sin nya katalog för 2013, en ny app med vars hjälp en helt ny inredningsvärld kommer att öppna sig. 

Uppdatering: Kommer även att finnas i den svenska katalogen som delas ut vecka 34!

Säga vad man vill om IKEA med duktiga är de på marknadsföring.

This entry was posted in Om mig, Reklam. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *