Min kudde till salu på OhhDeer.com

Bilden föreställer en kudde med en illustration av en grön tecknad krokodil som trampar på en morot.

Förutom att fotografera tecknar jag ibland. Så när jag fick nys om kuddtävlingen på OhhDeer.com ställde jag upp för skojs skull. Nu har jag gått vidare till andra ronden av tävlingen. Under begränsad tid* kommer du därför att ha möjlighet att köpa en kudde med min illustration “Dinner Date” i deras webbshop. Om kudden blir en försäljningssuccé kommer den att införlivas i det ordinarie sortimentet och förutom att säljas i webbshopen kommer den då även säljas i Saatchi shop, Tate Modern och The Millennium Gallery! Så vad väntar du på? Beställ en eller flera kuddar och ge bort familj och vänner i jul.

Sprid gärna ordet vidare! Handla, det kan du göra här.

*Försäljningen startar 8 oktober och pågår i tre veckor.

This entry was posted in Illustration, Kreativitet, Om mig and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Min kudde till salu på OhhDeer.com

  1. Ida Mattsson says:

    Å visste ej att du tecknade- många talanger! Vilken fin kudde! Då håller vi tummarna, klart du ska vinna!

    • TiinaP says:

      Å tack snälla! :) Jo då, tecknar ibland, gör smycken, målar, fotar… lite periodare när det gäller det kreativa. Just nu är det teckning och foto som gäller.

  2. Pingback: Ett nytt år med många förändringar att se fram emot |

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *